Familien Kristiansen © 2010

 

Sommerferie 2010

 

Badning

Vi prøvede indtil flere forskellige badestrande. Både Moesgaard, Grenå og Føns strand blev afprøvet.

 

Legeland

Selvfølgelig nåede vi både i Djurs Sommerland og Tivoli.

 

Bål og grill

Det blev også til grill og bålaften i haven.

 

 Til hjemmeside

 

 

 

Vi havde besluttet os for at holde et rigtig daseferie. En ferie, hvor intet på forhånd var bestemt bort set fra, at der var dømt afslapning. Total, helt og aldeles afslapning - eller langsom tid, som vi døbte ferie!

 

 

 

Endelig fandt vi en badestrand uden tang! Nicolai og Signe var i hopla. Det skal udnyttes. Ud at bade uanset temperaturen - som nu i øvrigt var meget fornuftig.

 

Det var ikke nødvendigt med chartertur sydpå. Temperaturen i Danmark anno 2010 var fuldt ud tilstrækkelig til, at vi kunne bade. Det blev også til en kanotur på gudenåen - tænk engang, hvor meget vi oplevede i det danske denne sommer.

 

 

Hvem havde troet, at en sommer på hjemmefronten ville være fuldt ud tilfredsstillende. men det var den nu altså. Vi prøvede så meget forskelligt samtidig med, at vi fik slappet fuldstændigt af. Det var helt perfekt. Især fordi det var vores sidste sommer som 4!.

 

Nu gjorde vi altså det vi havde snakket om mange gange - kun akkurat det vi havde lyst til og ikke mere.

 

Til gengæld fik fik holdt en masse fri og prøvet mange forskellige ting. En rigtig god sommer for os alle.

 

 

 

 

 

 

Han havde længe spøgt i  baghovedet. Gravballe-manden - hvem er han og hvordan ser han ud. Signe havde spurgt til det indtil flere gange. Da der viste sige en mulighed for at besøge Moesgaard museum og endda lave forskellige aktiviteter - ja, så var turens destination sat.

 

 

 

Vi har samlet nogle af vores feriebilleder i et album, som du kan se her.